Frank van Aggelen komt hier al jaren onze grote boom in de kleine voortuin snoeien. Zo fijn dat hij geen stellage nodig heeft om te kunnen snoeien gezien dat hij apparatuur gebruikt wat op een accu werkt met een uitschuifbare zaag. Daardoor kan hij makkelijk in de voortuin bij de grote boom. Een fijne man die mee denkt netjes werkt en prettig in omgang is.

Frank van Aggelen is al meer dan vijf jaar onze vaste tuinman. Ik ben een echte tuinliefhebber met groene vingers. Alleen weigerden die vingers steeds vaker dienst. Daarom riep ik de hulp van Frank in. Mijn tuinonderhoud vertrouw ik eigenlijk niet graag aan vreemden toe. Maar bij Frank weet ik zeker dat het goed zit. Zijn expertise over tuinaanleg en -onderhoud geven mij dat vertrouwen dat nog nooit is beschaamd.

Onze tuin is nu 5 jaar oud en toen deze net was aangelegd hebben wij Frank gevraagd om snoei-advies. Wij hebben een paar jaar zelf al het snoeiwerk gedaan, maar sinds 3 jaar doet Frank het nu. Wij zijn hier erg tevreden over; al onze struiken en (fruit)bomen staan er mooi bij. Frank werkt snel, efficiënt en netjes. Waar wij zeker 4 weekenden bezig waren is al het werk nu in een dag tijd gebeurd!
Frank adviseert ook goed. Wij hadden een paar perkjes waar de originele plantjes het niet zo goed deden, hier heeft Frank de juiste planten voor kunnen vinden waardoor deze perkjes er nu ook weer mooi bij staan. Wat ons betreft blijft hij nog lang onze tuin verzorgen!

Voor het betere vakwerk is Frank van Aggelen de aangewezen persoon.
Gebruik makend van de meest geavanceerde gereedschappen doet hij al het snoeiwerk  en maakt hij de tuin weer klaar voor het nieuwe seizoen. Hij staat altijd direct voor je klaar en geeft daarbij uitstekend advies wat er gebeuren moet. Ik heb prima ervaringen met Frank, die ook de meest lastige tuinklussen perfect uitvoert. In een zin… snoeihard de beste.

Met Frank van Aggelen hebben wij een tuinman in hart en nieren in onze tuin gehaald!

Een aantal jaren geleden kwamen wij in contact met Frank en sindsdien in hij onze ‘huis-tuinman’. Twee x per jaar komt hij langs voor het vele snoeiwerk in onze tuin. Hij houdt dit bovendien zelf in de gaten en belt wanneer de bomen en struiken aan een snoeibeurt toe zijn. En dat snoeiwerk gebeurd snel en goed. Geen onverwachte kosten want Frank werkt door en je weet waar je aan toe bent en is bovendien heel prettig in de omgang. Maar dat niet alleen. Hij laat ook weten wanneer de beplanting aan een extra oppepper toe is dan belt hij om te laten weten dat er extra voeding moet worden gestrooid. Kortom; een tuinman die weet hoe het werkt. Het tuinwerk wordt voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd en afspraken worden goed nagekomen. Wij kijken alweer uit naar het voorjaar!

Frank is een tuinman met kennis van zaken. Hij komt stipt de afspraken na en geeft je gevraagd en ongevraagd handige tips.
Wij zijn blij dat we hem destijds op internet hebben gevonden. Onze tuin wordt in het voor- en najaar vakkundig gesnoeid.

Wat klanten zeggen