Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 2
Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 2 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 28 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 1 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 5 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 14 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 9 Frank Van Aggelen Hoveniersbedrijf 7

Over snoeien

Waarom moeilijk doen? Snoeien is echt een vak apart en nog betaalbaar ook…

Er komt veel kijken bij een goede snoeibeurt van een tuin. Ik heb er mijn specialisme van gemaakt en beschik over jarenlange ervaring met alle mogelijke planten, bloemen, heggen en heesters. Een goede voor- of najaarssnoeibeurt verlengt de levensduur en bevordert de gezondheid van uw planten.

“Bij het snoeien ben je min of meer de architect van een tuin”

Wist u bijvoorbeeld dat een botte snoeischaar rafels rond de snoeiwond kan veroorzaken? Aantasting door schimmels krijgt hiermee vrij spel. Goed snoeien is de basis voor het bloeiseizoen en zorgt er voor dat uw tuin er weer fris en opgeruimd bijstaat. Ik stel een snoeiplan voor u op, beschik over de meest moderne apparatuur om veilig en efficiënt te kunnen werken en vertel u graag van welke aanpak u het beste resultaat mag verwachten. Ook deel ik graag mijn beste snoeitips, u vindt ze hier.

Voorjaarssnoeibeurt
De beste periode voor een voorjaarssnoeibeurt is van februari tot juni.

Wintersnoeibeurt
Voor een wintersnoeibeurt is dat van oktober tot eind december. Een aantal bomen moet in januari-februari gesnoeid worden.

Bel 06 – 2304 6745, of mail voor een vrijblijvende afspraak en een prijsopgave.